Συναντήσεις Μελών Οργανωτικής Επιτροπής ΠΟΕΣΕ

Posted in Νέα - Ανακοινώσεις

Μια σειρά συναντήσεων πραγματοποίησαν προ ημερών Μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών & Συναφών Επαγγελμάτων (ΠΟΕΣΕ).
Συγκεκριμένα ο Γενικός Γραμματέας της ΠΟΕΣΕ και αρμόδιος Περιφερειάρχης Αττικής κ. Ιωάννης Δαβερώνης, συναντήθηκε με εκπροσώπους Σωματείων Εστίασης από όλη την Ελλάδα. Από το Νομό Θεσσαλονίκης με τον Πρόεδρο της Ένωσης Εστιατόρων Ψητοπολών και αρμόδιο Περιφερειάρχη Θεσσαλονίκης – Χαλκιδικής κ. Ιωάννη Φιλοκώστα. Από το νομό Ιωαννίνων με τον Πρόεδρο του Σωματείου Καφέ, Μπαρ, Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελμάτων «Παμβώτις» και αρμόδιο Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Χρήστο Τάτση. Από το νομό Ξάνθης με την Πρόεδρο του Σωματείου Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος και αρμόδια Περιφερειάρχη Θράκης κα Μαίρη Τσακίρογλου. Και από το νομό Κομοτηνής με τον Πρόεδρο του Σωματείου Ζυθεστιατόρων & Γαλακτοπωλών Καταστηματαρχών κ. Ανέστη Βαφειάδη.
Σκοπός της συνάντησης ήταν, η οργάνωση και ενδυνάμωση των Σωματείων στις κατά τόπου περιφέρειες και η επίλυση θεσμικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Κλάδος.