Ευρωπαικό Συνέδριο ΕΕΑ-ΓΣΕΒΕΕ το Σάββατο 25 Μαΐου στο Grand Hyatt Hotel

Ευρωπαικό Συνέδριο ΕΕΑ-ΓΣΕΒΕΕ το Σάββατο 25 Μαΐου στο Grand Hyatt Hotel

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών (Ε.Ε.Α.) και η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ) σε συνεργασία με τον Economist διοργανώνουν το Ευρωπαϊκό Συνέδριο για τη Μικρομεσαία επιχειρηματικότητα με θέμα «ΜμΕ: Καινοτομία, ανταγωνιστικότητα και ευημερία σε ένα άστατο οικονομικό περιβάλλον», το Σάββατο 25/5/2024, στο Grand Hyatt Hotel.

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο πρώην Πρόεδρος της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ. Τον Πρωθυπουργό θα εκπροσωπήσει ο Υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας ενώ θα χαιρετίσουν ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης και ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης.

Στα πάνελ θα συμμετάσχουν Υπουργοί, Ευρωπαίοι αξιωματούχοι, Έλληνες και ξένοι εκπρόσωποι της επιχειρηματικής και επιμελητηριακής κοινότητας καθώς και της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας ΕΔΩ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΔΩ

Σχετικά άρθρα

Maratho WEBINAR - Διασύνδεση Ταμειακών μηχανών και σύστημα παραγγελιοληψίας για ΚΥΕ Maratho Υποχρεωτική απόσυρση & αντικατάσταση ΕΑΦΔΣΣ και απλών ΦΗΜ & Διασύνδεση με POS ταμειακών συστημάτων συνεργαζόμενα με ERP Maratho Εφαρμοστέος συντελεστής ΦΠΑ στην εστίαση απο 1.7.2024 Maratho Μέτρα για την αντιμετώπιση της θερμικής καταπόνησης λόγω καύσωνα Maratho ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ & ΕΣΤΙΑΣΗ - Ψάχνεις για εργαζόμενο? Ψάχνεις για εργασία? JOBmatch by ΔΥΠΑ Maratho Συνεργασία ΠΟΕΣΕ & ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ για το χρηματοδοτικό εργαλείο «Πειραιώς Επιχειρείν Ανοικτό POS». Maratho Συνεργασία ΠΟΕΣΕ - Primer Software για άμεση λύση στο πρόβλημα των POS Maratho Δήλωση Πρόθεσης Αντικατάστασης POS & ταμ. μηχανών Maratho Απόσυρση παλαιών ΦΗΜ και διασύνδεση των ταμειακών μηχανών με τα POS Maratho Η ΠΟΕΣΕ στη FOOD EXPO 2024 Maratho Παράταση 1+1 μήνα στην ολοκλήρωση της διασύνδεσης POS και ταμειακών μηχανών Maratho Διασύνδεση ταμειακών μηχανών με POS