Συνεργασία ΠΟΕΣΕ με ΔΕΛΤΑ ΕΝΕΡΓΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ - έκπτωση συνέπειας

Συνεργασία ΠΟΕΣΕ με ΔΕΛΤΑ ΕΝΕΡΓΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ - έκπτωση συνέπειας

Κατόπιν της ποιοτικής μέχρι τώρα συνεργασίας με την ΔΕΛΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ σας ενημερώνουμε τα ακόλουθα σε ό,τι αφορά τις ειδικές συμβάσεις εξατομικευμένων προγραμμάτων για τους επαγγελματίες με τα ΚΑΔ εστίασης και με σύνολο συμφωνημένης ισχύς 35 kVa και άνω με τη μορφή:

(Πραγματικό Κόστος Αγοράς Μήνα + 0,025€/kwh) -3,5% έκπτωση συνέπειας (από το 2ο λογαριασμό και έπειτα)

Προχωρούμε άμεσα σε τροποποίηση με επιπλέον 1,5% έκπτωση συνέπειας.

Συνεπώς, οι πελάτες θα απολαύσουν συνολικά 5% έκπτωση συνέπειας από το 2ο λογαριασμό και έπειτα:

(Πραγματικό Κόστος Αγοράς Μήνα+ 0,025€/kwh) - 5% έκπτωση συνέπειας (από το 2ο λογαριασμό και έπειτα).

Φέρνουμε άμεσα αυτό το οποίο δεσμευτήκαμε εξαρχής. Η ομπρέλα της ΔΕΛΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ διαπραγματεύεται συνεχώς τόσο για το κέρδος των υφιστάμενων πελατών όσο και για τους νέους. Όσο περισσότεροι εντάσσονται στην ομπρέλα της συνεργασίας ΔΕΛΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ και ΠΟΕΣΕ τόσο καλύτερα θα μπορούμε κι εμείς να διαπραγματευόμαστε συνεχώς τους όρους των συμβολαίων.

Θυμίζουμε πως οι τρόποι επικοινωνίας είναι ένας εκ των δύο παρακάτω, ό,τι βολεύει τον εκάστοτε ενδιαφερόμενο:

  1. Συμπλήρωση της φόρμας επικοινωνίας στο https://epaggelmatikorevma.gr/poese/
  2. Αποστολή email με τίτλο "ΠΟΕΣΕ" με ονοματεπώνυμο και κινητό στο protergia.deltacom@gmail.com

Σχετικά άρθρα

andrewkallis WEBINAR - Διασύνδεση Ταμειακών μηχανών και σύστημα παραγγελιοληψίας για ΚΥΕ andrewkallis Υποχρεωτική απόσυρση & αντικατάσταση ΕΑΦΔΣΣ και απλών ΦΗΜ & Διασύνδεση με POS ταμειακών συστημάτων συνεργαζόμενα με ERP andrewkallis Εφαρμοστέος συντελεστής ΦΠΑ στην εστίαση απο 1.7.2024 andrewkallis Μέτρα για την αντιμετώπιση της θερμικής καταπόνησης λόγω καύσωνα andrewkallis Ευρωπαικό Συνέδριο ΕΕΑ-ΓΣΕΒΕΕ το Σάββατο 25 Μαΐου στο Grand Hyatt Hotel andrewkallis ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ & ΕΣΤΙΑΣΗ - Ψάχνεις για εργαζόμενο? Ψάχνεις για εργασία? JOBmatch by ΔΥΠΑ andrewkallis Συνεργασία ΠΟΕΣΕ & ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ για το χρηματοδοτικό εργαλείο «Πειραιώς Επιχειρείν Ανοικτό POS». andrewkallis Συνεργασία ΠΟΕΣΕ - Primer Software για άμεση λύση στο πρόβλημα των POS andrewkallis Δήλωση Πρόθεσης Αντικατάστασης POS & ταμ. μηχανών andrewkallis Απόσυρση παλαιών ΦΗΜ και διασύνδεση των ταμειακών μηχανών με τα POS andrewkallis Η ΠΟΕΣΕ στη FOOD EXPO 2024 andrewkallis Παράταση 1+1 μήνα στην ολοκλήρωση της διασύνδεσης POS και ταμειακών μηχανών