Συνεργασία ΠΟΕΣΕ & ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ για το χρηματοδοτικό εργαλείο «Πειραιώς Επιχειρείν Ανοικτό POS».

Συνεργασία ΠΟΕΣΕ & ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ για το χρηματοδοτικό εργαλείο «Πειραιώς Επιχειρείν Ανοικτό POS».

Η Π.Ο.Ε.Σ.Ε έχοντας επίγνωση των προβλημάτων ρευστότητας που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις εστίασης και συναφών επαγγελμάτων, συνεργάζεται με την Τράπεζα Πειραιώς και δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να αποκτήσουν πρόσβαση, με ευνοϊκούς όρους, στο χρηματοδοτικό εργαλείο «Πειραιώς Επιχειρείν Ανοικτό POS».

 

Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Πρόκειται για ένα ευέλικτο χρηματοδοτικό εργαλείο, συνδεδεμένο με τις συναλλαγές του epayPOS*, που εξασφαλίζει στις επιχειρήσεις πρόσβαση σε κεφάλαιο κίνησης, σύμφωνα με το τζίρο του τερματικού τους, παρέχοντάς τους:

 

Αποτελεσματική διαχείριση του ταμείου της επιχείρησης μέσω ενός Λογαριασμού που λειτουργεί ταυτόχρονα ως Καταθετικός και ως Ανοικτό Κεφάλαιο Κίνησης

 

Αυτονομία στη διεκπεραίωση των συναλλαγών 24/7/365 και χρήση ορίου μέσω winbank

 

Καθημερινή ανακύκλωση του ορίου, μέσω των άμεσων πιστώσεων από το epay POS*

 

Επιτόκιο. Ειδική προσφορά για τους κλάδους δραστηριοποίησης των μελών της ΠΟΕΣΕ για αιτήσεις έως 30/6/24:  5,90%**  πλέον εισφοράς N.128/75***

 

Ύψος ορίου. Tο ύψος του ορίου ξεκινά από τις 4.000€ και δύναται να ανέλθει έως το 40 % του τζίρου που πραγματοποίησε η επιχείρηση μέσω epayPOS* το τελευταίο 12μηνο.

 

Ελάχιστη καταβολή. 5% (περιλαμβάνονται τόκοι και κεφάλαιο) μηνιαίως επί του εκάστοτε υπολοίπου. Αποπληρώνεται αυτόματα μέσω των συναλλαγών που πραγματοποιούνται από το epayPOS ή με ελεύθερη καταβολή κεφαλαίου

  

Τα μέλη της ΠΟΕΣΕ μπορούν να κλείνουν ραντεβού στα καταστήματα και να προσέρχονται για να ενημερωθούν για το χρηματοδοτικό προϊόν και τις προϋποθέσεις χορήγησής του. Εφόσον αυτές πληρούνται μπορούν να προχωρούν σε σχετικό αίτημα.  (Πειραιώς Επιχειρείν Ανοικτό POS | Τράπεζα Πειραιώς (www.piraeusbank.gr)

 

Για τα μέλη που δεν είναι ήδη πελάτες της Τράπεζας και είναι Ατομικές Επιχειρήσεις/Φυσικά Πρόσωπα, υπάρχει η δυνατότητα έναρξης σχέσης μέσω DigitalOnboarding (https://www.piraeusbank.gr/el/Epiheiriseis-Epaggelmaties/Ypiresies-Epixeiriseon/E-Banking/digital-onboarding-gia-epaggelmaties-atomikes-epixeiriseis) από το winbankapp. τα Νομικά Πρόσωπα πρέπει να απευθυνθούν σε κατάστημα για την έναρξη σχέσης.

 

Αν χρειαστείτε οποιαδήποτε πληροφόρηση σχετικά με τα χαρακτηριστικά και τις προϋποθέσεις χορήγησης του προϊόντος, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υπεύθυνη της ομάδας εξυπηρέτησης κα. Γεωργοπούλου (210-9294142/ georgopouloup@piraeusbank.gr).

 

  

*Αφορά τα μηχανήματα αποδοχής καρτών (epayPOS) και τα e-POS (epayeCommerce) της EuronetMerchantServices (“epay”). Η Τράπεζα Πειραιώς συνεργάζεται με το Ίδρυμα Πληρωμών epay για την μέσω του δικτύου της διάθεση των προϊόντων και υπηρεσιών της epay, αναφορικά με την αποδοχή και εκκαθάριση πληρωμών μέσω καρτών που διενεργούνται σε φυσικά ή ηλεκτρονικά καταστήματα.

 **Δυνατότητα άμεσης χορήγησης από τη winbank, εφόσον πληρούνται τα κριτήρια χρηματοδότησης (ασφαλιστική ενημερότητα εν ισχύ, διαθέσιμο κεφάλαιο κ.ο.κ.)

 *** Σήμερα ανέρχεται σε  0,60% (ή 0,12% για περιπτώσεις όπου αυτό προβλέπεται)