Συνάντηση εργασίας με Βουλευτή ΝΔ κ. Χριστόφορο Μπουτσικάκη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Σήμερα Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021 πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας του Προέδρου της ΠΟΕΣΕ κ. Γιώργου Καββαθά με τον Βουλευτή Α΄ Πειραιώς & Νήσων της Νέας Δημοκρατίας κ. Χριστόφορο Μπουτσικάκη, στην οποία αναπτύχθηκαν από τον Πρόεδρο όλα τα ζητήματα που αφορούν στις επιπτώσεις της πανδημίας που έχει υποστεί ο Κλάδος της Εστίασης & συναφών επαγγελμάτων.

Στη συζήτηση που ακολούθησε τονίστηκε ιδιαίτερα ότι σε αυτό το σημείο που βρίσκεται τόσο η πορεία της πανδημίας, όσο και της οικονομίας, θα πρέπει να επικεντρωθούμε όλοι και κυρίως η κυβέρνηση στο αύριο, στην επόμενη μέρα. Θα πρέπει η πολιτεία να λάβει όλα εκείνα τα μέτρα προκειμένου ο Κλάδος κατά την επανεκκίνησή του να μπορέσει να λειτουργήσει και όχι να βρεθεί στο φάσμα των λουκέτων, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Η επανεκκίνηση του Κλάδου έχει ανάγκη από γενναίες παρεμβάσεις με βάθος ορίζοντα, ώστε όλα τα συσσωρευμένα χρέη που έχουν δημιουργηθεί κυρίως κατά τη διάρκεια της πανδημίας να μπορέσουν να αποπληρωθούν, να υπάρξει ρευστότητα και να μην οδηγηθούν οι επιχειρήσεις σε κλείσιμο.

Ο κ. Μπουτσικάκης δεσμεύτηκε να μεταφέρει τα προβλήματα αλλά και τα αιτήματα του Κλάδου στην κυβέρνηση, τονίζοντας την ανάγκη στήριξης του Κλάδου που έχει πληγεί από τα lockdown και τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης.

Από το Γραφείο Τύπου

 

boutsikakis